Game-Class

Bouw je eigen game-based learning app

Wil je zelf aan de slag met gamification of game-based learning maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je ervaren hoe je droge leerstof omzet in een gave, effectieve en educatieve game? Schrijf je dan in voor onze Game-Class en leer alles over gamification, game-based learning en ontwikkel jouw eigen app!

Schrijf je in

Programma

Onze Game Class bestaat uit drie delen:

deel-01.png

25 mei 12:30-17:00  

Live workshop: Introductie game-based learning en start met het bouwen van je eigen app
In deze workshop krijg je een korte introductie over gamification en game-based learning van onze specialist op dit vakgebied: Marcel Mens. Vervolgens ga je zelf aan de slag en zet je jouw eigen leeromgeving op in een app en maak je een eigen campagne aan binnen ons LearnStrike platform. Tijdens deze sessie doen we een doelgroep analyse en bepalen we op basis van deze analyse een passende game-play strategie voor jouw organisatie. We scherpen samen met jou de leerdoelen aan die je voor ogen hebt en vertalen die naar een game-design. Vervolgens start je met het opbouwen van jouw eerste game-based learning campagne. Deze campagne kan je de komende weken zelf finetunen en testen bij je eigen collega’s.

deel-02.png

Eind mei, begin juni

Persoonlijke online sessie: LearnStrike design en ontwikkeling
Ben je gestart met het vullen van je app maar wil je kijken wat je er nog meer mee kan doen? Bijvoorbeeld hoe collega’s elkaar kunnen uitdagen voor battles of hoe je jouw dashboard kan aanpassen en nog beter kan inrichten in de stijl van jouw organisatie? Tijdens deze persoonlijke online sessie helpt jouw game-consultant je bij het optimaliseren van je game campagne en krijg je hulp en advies hoe je jouw game omgeving klaarzet voor een test-run binnen jouw organisatie.

deel-03.png

15 juni 12:30-17:00

Live bijeenkomst: eindpresentaties en unieke game
In deze sessie kom je naar Haarlem en presenteer je jouw app en eerste test ervaringen binnen het team. De feedback en ervaringen van jouw mede cursisten en jouw game-consultant helpen je om je app design verder aan te scherpen. Indien gewenst kan je het testen van je eigen game-based learning app nog even doorzetten.


De Game-Class is bedoeld voor Learning & Development specialisten en andere professionals die overwegen om game-based learning in te zetten binnen hun eigen organisatie maar die graag eerst de kansen en valkuilen van gamification en game-based learning willen begrijpen en dit willen toetsen onder de doelgroep. 

Schrijf je in!

De kosten voor deelname bedragen € 275,- p.p.
Let op het aantal plaatsen is beperkt (vol=vol).