Contact

Ontdek de kracht van Gamification en Game-based-Learning

Contactformlier

Heb jij vragen over onze producten en of hoe gamification iets voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wij helpen jou graag verder.

Contact informatie

4Growth.com
B.V.Spaarne 55-3
2011 CE, Haarlem

Open in Google Maps

Neem contact op

Neem dan contact met ons op via het formulier, bel of mail ons:

+31 (0) 23 88 82 358

Locatie

Ik kom met de auto

Volg de N200 en de Gedempte Oostersingelgracht naar de Amsterdamse Poort. Sla rechtsaf naar de Amsterdamse Poort. Sla linksaf naar de Spaarnwouderstraat. Sla rechtsaf naar de Korte Spaarne. Vervolg je weg naar het Spaarne, de bestemming bevindt zich na 300 meter aan je linkerhand. Je kan parkeren in de Parkeergarage de Appelaar (4min. lopen) of Parkeergarage de Kamp (5 min. lopen).

Ik kom met de trein

Bezoek je ons met de trein? Stap dan uit bij Station Haarlem. De Spaarne ligt op 15 minuten loopafstand van het station. Geen zin in een wandeling? Neem bus 2,3 of 73 en stap uit op de Turfmarkt. Ons kantoor ligt op 5 minuten loopafstand vanaf de halte op de Turfmarkt.

Huidige vacatures

Als 2D Artist-stagiair bij 4Growth werk je aan de visuele kant van ons LearnStrike-platform. Je focus ligt voornamelijk op het creëren van visuals die onze 'MicroGames' en nieuwe 'Story Mode' tot leven brengen en de algehele gebruikerservaring verbeteren.
Als Game Designer-stagiair bij 4Growth ben je een cruciaal onderdeel van ons game development team. Je richt je vooral op het creëren en verbeteren van 'MicroGames' op ons LearnStrike-platform, de kern van onze product.
Als Unity Tool Developer-stagiair bij 4Growth ben je een onmisbaar lid van ons Unity ontwikkelteam. Naast je focus op het ontwikkelen en optimaliseren van tools die het werk van het game development team vergemakkelijken, werk je ook aan nieuwe modules voor ons LearnStrike-platform.