Over ons

Serious Game Publishers, omdat spel de sleutel is naar groei

Waarom

Wij geloven dat je als mens meer kan dan je zelf denkt. En wij geloven ook dat spel dé sleutel is voor persoonlijke groei. Ons doel is om onze kennis en ervaring over gamification, serious gaming, en game-based learning te delen en toegankelijk te maken voor iedereen. Om spelenderwijs groei te ondersteunen en zo mensen, organisaties én de maatschappij te versterken… Daarom hebben wij 4Growth opgericht. 

Better you, Better business
Better society, Better world

4Growth - Play for Better 

Albert Einstein: “Play is the best form of research.”
Als 4Growth zeggen we : "Als je dan toch wilt groeien doe het dan spelenderwijs!"

Hoe

We werken samen met de beste kennis-experts, we maken complexe materie toegankelijk en aantrekkelijk om te leren en toe te passen in de praktijk en we koppelen slimme technologie aan ervaren coaches en trainers. Het maken van maatwerk games is kostbaar, behoorlijk complex en de oplossingen zijn weinig flexibel. Daarom zijn wij begonnen met het ontwikkelen van het 4Growth Gamification Platform. Standaard software, maatwerk games is hierbij ons uitgangspunt. Wij bieden kant en klare games met relevante content en maken games op maat naar de wensen van jouw organisatie met gestandaardiseerde aanpasbare software. We maken persoonlijke – en businessdoelstellingen tastbaar met motiverende tools en mechanismen.

Lees meer over ons platform

Wat

Wij delen onze kennis en ervaring rondom gamifcation en game-based learning. Voor we een traject starten doen we een grondige analyse en geven we advies over hoe je gamifcation optimaal binnen jouw organisatie in kan zetten om zo de groei en ontwikkeling binnen teams te versnellen. Wij hebben verschillende directe beschikbare games die gaan over belangrijke onderwerpen met content van de beste kennisexperts. We bieden een ruime keus aan direct inzetbare game-play en tooling, eenvoudig te vullen met relevante content en ook voor jouw organisatie op maat te configureren en in te zetten.  

Wie

4Growth is opgericht in de zomer van 2021 door Marcel Mens, gedurende 2003 – 2020 directeur/eigenaar van AtHand Serious Gaming. Een jaar later sloot Frank den Uijl aan als partner en chief development en nam 4Growth game-based learning bedrijf InThere over. Inmiddels bestaat ons team uit ervaren game-designers, developers, implementatiemanagers, copy writers en game-managers. Wie van ons team je ook spreekt, allemaal hebben we een passie voor game-based learning en gamification en allemaal proberen we dagelijks onszelf en onze klanten weer naar hoger level te tillen. 

Ondanks ons korte bestaan hebben wij bij elkaar opgeteld inmiddels 64 jaar ervaring met serious gaming, gamification en game-based learning!

4Growth Gamification platform

De meeste 4Growthers maken al jaren impactvolle serious games. Toch liepen we in het verleden vaak tegen dezelfde frustraties aan. Het maken van maatwerk games bleek kostbaar, behoorlijk complex en de oplossingen weinig flexibel. Bij het oprichten van 4Growth was onze uitdaging dan ook om een platform te ontwikkelen dat direct een ruime variatie zou bieden van aanpasbare game-play en slimme tooling om games steeds weer te voorzien van andere content. We wilden campagnes dusdanig kunnen inrichten dat ze aansluiten bij elke denkbare doelgroep. We wilden het best mogelijke game-based learning platform bouwen, inzetbaar voor schoonmaker, chirurg en ingenieur en voor elke organisatie in binnen- of buitenland. Standaard software, maatwerk game was ons uitgangspunt. Met de lancering van LearnStrike, April 2023, kunnen we met trots zeggen dat deze missie is geslaagd.

Het 4Growth Gamification Platform is:

  • Cloud based en eenvoudig te integreren of te koppelen aan bestaande leerplatform middels API's en SSO
  • Geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel, tablet of desktop/laptop
  • Voorzien van optimaal usermanagement, content management & reporting
  • Veilig en bewezen betrouwbaar
  • Internationaal inzetbaar: NL, ENG, FR
  • DU, IT, SPA