Over ons

Ontwikkelaar, implementatiepartner en uitgever van Serious Games

Bij 4Growth zien we dat mensen meestal meer kunnen dan ze zelf denken of zeggen.

Leren en veranderen doe je het liefst spelenderwijs

We hebben ervaren dat spel mensen helpt boven zichzelf uit te stijgen en dat spel hét middel is om doelgroepen aan te zetten tot actie.

We zien dat sturen op zowel begrijpen als toepassen het best spelenderwijs gaat.

We weten dat medewerkers beter reflecteren en actief vragen om feedback als dit lichtvoetig gebeurt en er emotionele veiligheid is om ook fouten te kunnen maken.

We ervaren dagelijks dat spelenderwijs leren verbindt, de onderlinge samenwerking verbetert en, mits op de juiste wijze toegepast, leidt tot duurzame gedragsverandering.

Partner in effectiever groeien en werkplezier

4Growth is ontwikkelaar, uitgever en implementatiepartner voor gamification en Game-based Learning. We zien het als onze taak om onze opdrachtgevers en partners te helpen om leren en veranderen zowel leuker als effectiever te maken en zo samen groei van mensen en organisaties te bevorderen.

Bij 4Growth beschouwen we het als onze missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers die het leuk en uitdagend vinden om te groeien als mens en als professional, leiden naar betere prestaties op de werkvloer.

Gamification en Game-based learning bereikbaar voor iedereen

We maken gamification en Game-based schaalbaar en laagdrempelig. Dit doen we met eenvoudig aanpasbare software en direct inzetbare leer- en verander games.

Door samen te werken met kennispartners, trainers, onderwijsinstellingen en de beste developers, maken we de impact van gamification en Game-based Learning elke dag groter en de drempel om groei en plezier te combineren juist weer lager.

Bij 4Growth helpen we spelenderwijs te groeien op vier niveaus; Better you, Better business, Better society, Better world.