Wie?

Ruim 100 jaar ervaring in gamification en Game-based Learning

De designers, ontwikkelaars en consultants van 4Growth hebben allemaal ervaren dat leren en veranderen makkelijk wordt als dit lichtvoetig gaat, met plezier en emotionele veiligheid. 

Ervaren en gedreven

Bij 4Growth werken mensen met passie voor leren en gedragsverandering. Passie voor slimme techniek, voor creativiteit, doelgroep-activatie én...voor spel.  

Allemaal hebben we de ervaring dat mensen beter leren als ze plezier hebben, als leren gekoppeld is aan concrete doelen en als je dit samen doet. Allemaal hebben we gezien dat gamification werkt als een turbo op gedragsverandering, medewerkers betrekt, activeert en aanzet tot het leveren van nog betere prestaties.

Spelenderwijs leren voor professionals

Als team werken we dagelijks aan ons doel; gamification en Game-based Learning beschikbaar maken voor élke organisatie en zo professionals ondersteunen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Met gamification en Game-based Learning maken we leren en veranderen leuker én effectiever en uiteindelijk, zo vinden we, moet iedereen daarvan gebruik kunnen maken..

1+1 = 4Growth

Een deel van team 4Growth werkte eerder bij AtHand Serious Gaming. AtHand werd opgericht in 2003 door Marcel Mens en was jarenlang één van de vooroplopende partijen in Nederland aangaande gamification. Een ander deel komt van Game-based Learning bureau InThere waar 4Growth partner Frank den Uijl werkzaam was als Lead Development.  

Eind 2021 richtte Marcel 4Growth op en een jaar later werd InThere door 4Growth overgenomen en geïntegreerd.   

Met een mix van ervaring en jong talent bieden we praktijkkennis, creativiteit, solide techniek en methodiek en durven we resultaat, letterlijk, te garanderen.