Hoe?

Eerst doen, dan leren. Uitdagend en met plezier.

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn

Confusius, 500 BC

Niet zenden maar activeren

Leren en veranderen doen we middels ervaringen. Actieve deelname is effectiever dan kennisoverdracht en je doelgroep leert alleen als ze gemotiveerd zijn en het waarom begrijpen en steunen.  

Of je nu 70-20-10 als uitgangspunt neemt, werkt volgens het Moments of need model of een andere leertheorie de basis vormt voor leren; steeds zul je erop uitkomen dat mensen zich het best ontwikkelen als ze doen.

Spelenderwijs ervaren, reflecteren, duiden en experimenteren

Actief aan de slag dus met de leerstof. Leren leuk maken, snappen waarom iets wel of juist niet werkt, kennis toepassen, experimenteren en opnieuw reflecteren. 

Deze aanpak, geïnspireerd op Kolb's Cycle of experiential learning, vormt de basis voor onze methodiek en tooling.

Ervaringsgericht Leren, aantrekkelijk en schaalbaar

Door droge stof om te zetten in games. Door van een intensief leertraject een uitdagende competitie of juist een complexe puzzel te maken. Spelenderwijs versterken we het leereffect en sturen we op de transfer van begrijpen naar doen.

Onze tooling mixed online met offline leren, wisselt het opdoen van inzichten en theoretische kennis af met oefenen in de praktijk en maakt het oefenen met vaardigheden leuk, inspirerend en meetbaar.

Effectief spelenderwijs leren, aansluitend op jouw leerdoelen. 

Omdat wij vinden dat élke organisatie de mogelijkheid moet hebben om Game-based Learning in te zetten hebben we software ontwikkeld die volledig aanpasbaar is aan doelgroep en leerdoel. 

Zo kunnen we ook jou ondersteunen om leren leuker en effectiever te maken en je collega’s ondersteunen bij groei en duurzame gedragsverandering.