Wat?

Schaalbare gamification oplossingen, tegen een aantrekkelijke prijs

4Growth is ontwikkelaar, implementatiepartner en uitgever van effectieve gamification en Game-based Learning oplossingen. 

Leren door te doen en met plezier, ook in jouw organisatie 

4Growth biedt praktische tools om ervaringsgericht leren ook binnen jouw organisatie toe te passen. Samen maken we leren en veranderen boeiend, motiverend en praktisch. Gamification maakt leren, experimenteren en reflecteren leuk, uitdagend en versterkt de onderlinge verbinding. 

Door gebruik van gamification, story-telling en motiverende activatievormen ga je collega's betrekken, uitdagen en stimuleer je gedragsverandering.

Schaalbare oplossingen. Aantrekkelijk geprijsd.

Van direct inzetbare leergames tot uitgebreide maatwerktrajecten. Game-based learning modules die eenvoudig zijn te integreren met bestaande systemen of juist een losse app met specifieke doelgroep en leerdoel. Onze software is schaalbaar, aantrekkelijk geprijsd en gestoeld op bewezen methoden. 

Met onze uitgebreide en volledig configureerbare tooling ontwikkelen we, samen met jou, leer- en veranderoplossingen die aansluiten op jouw doelgroep en doelstelling. 

Zo komen ook zij in beweging en spelenderwijs tot de gewenste verandering en groei.

Game-based Learning versterkt je bestaande leermiddelen

Als organisatie wil je Game-based Learning aanbieden vanuit een eigen omgeving, voorzien van jullie content en aansluitend op jouw doelgroep. Maar het ontwikkelen van een Game-based Learning oplossing was altijd kostbaar en complex.  

LearnStrike lost dit probleem op en maakt spelenderwijs leren ook voor jullie organisatie aantrekkelijk en effectief. 

De app versterkt bestaande leermiddelen en systemen, maakt leren leuk en helpt je doelgroep de stap te maken van begrijpen naar doen.

Games, verhaallijnen, interactieve video...

LearnStrike zet theorie om in aantrekkelijke leerchallenges en korte games die direct tot actie aanzetten. Via verhaallijnen voeg je emotie toe en versterk je het leereffect. Video’s maak je interactief. Games, quizzen en reflecties linken naar je bestaande kennisbronnen en je leermanagementsysteem.  

Medewerkers gaan actief aan de slag met nieuwe vaardigheden. 

Eerst proberen en de complexiteit ervaren, daarna verdieping in het onderwerp en proberen de score te verbeteren. Samen maken we leren ook in jouw organisatie leuker, effectiever en beter meetbaar.

Speelse beleving, échte resultaten

Met gamification leg je een spellaag over leren, oefenen en gedragsverandering. Experimenteren, reflecteren en het vragen om of geven van feedback wordt concreet en positief. Door échte resultaten uit de business om te zetten in een gamescore geven we een boost aan sales, klanttevredenheid, productiviteit of aan andere KPI’s.

In 4Growth’s gamificationplatform zijn de verhaallijnen en modules al beschikbaar. 

We hoeven ze alleen nog maar te vullen met jouw content en af te stemmen op jullie organisatie, doelgroep en doelen.

Diensten en producten van 4Growth:

De beste experts

Belangrijke onderwerpen, zoals klantgericht werken, digitale veiligheid, en leiderschap, zijn voor elke organisatie relevant. 4Growth heeft de inzichten van topexperts verwerkt in motiverende en direct beschikbare games. 

Direct inzetbaar

4Growth biedt volledig gegamificeerde training programma’s. Ze sturen op het direct toepassen van nieuwe vaardigheden en worden ondersteund door verhaallijnen, video’s en andere contentbronnen van bekende inhoudelijke experts.

Of maatwerk?

Bestaande games toch een beetje aanpassen? Of zelfs een uitgebreide maatwerkoplossing? Contentontwikkeling doen we samen, snel en effectief. Met Game-based Learning versterk je zo je bestaande leermiddelen.

Je eigen Game-based Learning oplossingen

Met LearnStrike ontwikkel je snel en effectief uitdagende leergames. Integratie met bestaande systemen of losse app? Jij kiest, past content aan en zet je doelgroep aan tot actiever en speels leren.

Meer over LearnStrike's krachtige leergames!

Naar duurzame gedragsverandering

Met gamification verleid je doelgroepen tot gedragsverandering. Effectief, uitdagend, verbindend en met plezier. Ons gamificationplatform is direct inzetbaar. Configureren, content toevoegen en spelen maar!

Meer over onze gamification platform

Infectiepreventie Games

Kennis over infectiepreventie is cruciaal voor iedere zorginstelling maar drukke zorgprofessionals vinden training hierover niet altijd belangrijk en een beetje saai. Biedt nu de leukste en meest effectieve infectiepreventie-training, ontwikkeld in samenwerking met Ziekenhuis Reinier de Graaf;

Infectiepreventie Games

BHV Games

Nu in ontwikkeling en bedoeld voor BHV aanbieders, verwachte lanceringsdatum zomer '24. 

Met de BHV Games: Versterk je het leer-effect van je bestaande BHV training en help je cursist bij het implementeren én borgen van BHV maatregelen.

BHV Games

Connected Leadership game

In jullie hybride en versnipperde werkomgeving staat de onderlinge  samenwerking onder druk.  Leidinggevenden leren te sturen vanuit verbinding en vergroten de effectiviteit van hun team. Ontwikkeld in samenwerking met Jeroen Busscher. 

Connected Leadership Game

Cybersecurity game

Phishing, gekraakte wachtwoorden, identiteitsfraude... 

Het is niet de vraag of jouw organisatie hiermee te maken krijgt maar wanneer.  Maak je teams spelenderwijs digitaal weerbaar. Ontwikkeld in samenwerking met Jeroen van Rijsewijk.  

Cybersecurity game

LeadSelf Game

Ontdek spelenderwijs je persoonlijke én gezamenlijke waarden en verhoog jullie effectiviteit.

Ontwikkeld in samenwerking met Hylke Faber en succesvol ingezet door oa PWC, Achmea en KVK

LeadSelf Game